Felújítás Gyöngyös

A felújítási folyamat akkor kezdődik, amikor a berendezés élete látszólag véget ért. Az ügyfeleink körében népszerű tevékenység végterméke működési biztonságában és esztétikai vonatkozásában sem marad el a gyári új pneumatikus berendezésekétől. A szolgáltatásért fizetendő összeg viszont nagyságrendekkel kedvezőbb. Felújítási tevékenységünk kiterjed a hazánkban, és Európában megtalálható pneumatikus fékberendezésekkel szerelt személy és teherszállító haszongépjárművek körére. A legújabb részegységek felújítására már akkor felkészülünk, amikor még a termékek funkciójuk szerint üzemelnek a járműveken.

Felújítás


A felújítás során minden kompromisszumot mellőző műveletek kerülnek végrehajtásra. Kizárólag felújítás és nem kisjavítás történik, ami azt jelenti, hogy a járműről történő lekerülés okát nem kutatjuk. Hibájától függetlenül a legapróbb alkatrészig szétbontjuk a berendezéseket. Minden típusra teljes körű felújítási technológiát készítünk. A technológiákban kockázat elemzés alapján részletesen rögzítjük az ellenőrzési tervet. Ebben a dokumentumban írjuk elő, hogy az alkatrészek minősítését milyen eszközökkel, és módszerekkel végezzük. Meghatározzuk a minősítés és gondolkodás nélkül kötelezően kidobandó alkatrészek körét. Ezek az alkatrészek már nem kerülnek visszaépítésre. A felújítási műveletek végrehajtásának tényét és felelősségét a számítógépes rendszerünk nyomon követhető módon tárolja.


Felújítás

 

A kötelezően vagy minősítéskor selejtezett alkatrészeket javítókészletből pótoljuk. Számunkra a minőség nem csak a berendezés tartalmára, hanem az esztétikai megjelenésére is vonatkozik. Külön folyamatban szabályoztuk a felújításra kerülő berendezések külső és belső tisztítását, valamint az oxidáló felületek védelmét. Gyöngyözéssel, homokszórással tisztítjuk, és speciális felületkezeléssel védjük a kopó és a külső felületet. Ezzel biztosítva a berendezés hosszabb élettartamát. A felhasználó biztonsága érdekében az összes felújításon áteső berendezésen minden darabos végellenőrzést végzünk. A végátvételt korszerű szubjektív értékelést kizáró próbapadon végezzük. A felújított berendezéseket típustáblával azonosítjuk. A tábla tartalmazza a termék cikkszámát, felújítás idejét a munkaszámot valamint a hatósági engedély számát. A táblán lévő adatok alapján bármikor visszakövethető a berendezés felújítási életútja.

 Azon vevőinknek ajánljuk akik szeretnének jelentős megtakarításokat elérni a járműfenntartás terén. 

©2009-2010 Tandofer Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.
www.tandofer.hu